Hvem er vi?

Bag Vettigo står et hold af dedikerede mennesker med ét fælles mål: At lave markedets absolut bedste dyrlægesystem.

Bag om Vettigo

Vettigo er et IT-system til både små og store dyreklinikker. Vettigo er udviklet og ejet af MIBIT ApS, som blev grundlagt i 2005 af Michael Bruus. MIBIT ApS udviklet software til forskellige brancher i sundhedssektoren.

I 2014 blev vi kontaktet af en lille gruppe dyrlæger, som spurgte, om vi ikke kunne udvikle et letlært og intuitivt system til dyrlægeklinikker.

Vi faldt for udfordringen og har haft så stor succes med Vettigo, at det i dag er det, vi koncentrerer os fuldt og helt om.

Vores fokus er at udvikle og drive et IT-system, der gør brugerne glade og giver valuta for pengene.

Vettigo-teamet

Én af vores mest markante kerneværdier er at give branchens bedste support. Det er nemlig i vores DNA at tilbyde hurtig og tilgængelig support med personlige rådgivere, der kender din klinik, så du kan få den helt rette hjælp. Hver gang du har behov for det.

Det er så afgørende en prioritet for os, at vi faktisk har en statistik for vores telefonsupport, hvor 97% af alle supportopkald bliver besvaret inden for bare 20 sekunder.

Det kan lade sig gøre, fordi vi er et lille team, der sidder fysisk sammen: Vi sparrer med hinanden, supporterer på kryds og tværs og bruger vores forskellige styrker til din fordel.

Vores team arbejder tæt sammen for at sikre den bedste oplevelse af både Vettigo og supporten for dig og din klinik. Hos os møder du supportmedarbejdere i øjenhøjde, der snakker helt almindelig dansk - ingen mærkelig EDB-begreber og tekniske terminologier. Vi er mennesker, der hjælper mennesker til at hjælpe dyr.

Har du spørgsmål til os?

Vettigo Akademiet

Vil du gerne være superbruger af Vettigo-systemet, kan det være en oplagt idé at melde dig til vores kurser og webinarer. Vettigo Akademiet er skabt til at gøre dig, medarbejdere og kolleger klogere på Vettigo. Nogle lærer bedst med klassisk 'tavleundervisning', nogle sidder bedst derhjemme med et webinar på computeren, nogle er helt nye i Vettigo og nogle har brug for en genopfriskning.

Uanset baggrund er der plads til dig på vores nye kursus "A-Å i Vettigo - Effektiv betjening", hvor vi lærer dig alt det, du skal vide for at blive en Vettigo-superbruger.

Det primære fokus for vores kurser og webinarer er at give dig redskaber som eksempelvis smarte genvejstaster og metoder, der gør det endnu nemmere og hurtigere for dig at arbejde i og betjene Vettigo.

De fysiske kurser afholdes typisk i vinterhalvåret, så hold øje med nyhederne i Vettigo, vores website og sociale medier. Der vil vi opdatere så snart, vi har dato og tilmelding klar til webinarer i 2023.

Vil du høre mere om vores kurser?