Fordelene ved Vettigo

Der er mange fordele ved Vettigo, men den vigtigste er drivkraften bag det hele: Vi vil gerne gøre livet lettere for dyreklinikkerne og deres ansatte med et IT-system, der er nemt og brugervenligt, så I kan bruge tiden på at hjælpe dyrene.

Enkelt
Effektivt
Fair priser

Vettigo er hverdagshelten, der giver dig:

  • Lavere driftsomkostninger
  • Nem kommunikation
  • Mange integrationer
  • Mindsket fejlmargin
  • Øget effektivitet

Lavere driftsomkostninger

Mange klinikker er altid opmærksomme på, hvilke områder der kan skrues på for at holde klinikkens driftsomkostninger nede. IT-systemer er én af de knapper, der kan skrues på. Vedligehold og opdateringer af gamle IT-systemer kan være en dyr affære, og tit bruger de også mere energi end nyere systemer. Den slags unødvendige omkostninger slipper du for med Vettigo.

Samtidig er Vettigo et IT-system til en fair pris, der skræddersyes til dit behov afhængigt af antal brugere og integrationer. Og så er vores supportteam altid gratis tilgængeligt for dig.

Nem kommunikation

Uanset om du er klinikleder, dyrlæge, VSP, veterinærstuderende eller elev i en dyreklinik, så ved du, hvor vigtig kommunikation er både internt blandt personalet og eksternt med klienter, leverandører og partnere.

Noget, der ikke må have en negativ effekt på kommunikation, er forældet IT, som besværliggør og forsinker interne arbejdsprocesser. Oplev en kommunikationen, der er både bedre og nemmere med et opdateret og moderne IT-system som Vettigo.

Vettigo er den stille hverdagshelt, der sørger for, at kommunikationen strømlines og effektiviseres. Sådan får I mere tid til dyrene og klienterne

Mange integrationer

I et højteknologisk, omskifteligt samfund som vores, er det mere reglen end undtagelsen, at IT-systemer løbende skal kunne håndtere nye krav som opdateringer og nye integrationer.

Vi har en lang liste af integrationer tilgængelig, så alt fra nyhedsbreve og arbejds- og tidsplanlægning til bogføringsløsninger og laboratoriebestillinger nemt kan kobles på efter jeres specifikke behov.

Se integrationsmuligheder  

Mindsket fejlmargin

Vi ved, at i værste fald kan selv små fejl skabe uro i følsomme situationer. Samtidig er hverdagen på klinikkerne travl og hektisk, og kræver meget af dyrlæger og VSP'er, der skal jonglere registrering, recepter, medicinering, fakturering og andre vigtige informationer.

Derfor har vi altid i tankerne, at Vettigo skal være så nemt som muligt at betjene - det mindsker risikoen for fejl .

Det betyder blandt andet, at vi altid gerne vil udvikle nye funktioner, som gør tingene lettere for jer i dagligdagen, men også, at vi er meget opmærksomme på at "små ting" som f.eks. placering af felter og knapper betyder rigtig meget i designet.

Sker der alligevel fejl, så kontakt supporten. Vi vil altid gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe.

Øget effektivitet

Når en klinik skifter till Vettigo, oplever langt de fleste, at medarbejderne får bedre tid og mere overskud.

Ofte skyldes det, at langsomme og indviklede arbejdsgange erstattes af noget, der er enklere og mere strømlinet.

Det er samtidig en fordel for både økonomien og effektiviteten, at oplæring af nye kolleger i Vettigo går hurtigt og nemt. Faktisk er mange allerede i gang og arbejder selvstændigt i Vettigo efter bare en halv times oplæring.

Vi ved, at forskellige dyreklinikker har forskellige udfordringer og behov til klinikkens hverdag. Med Vettigo får I det, jeres klinik har brug for, når I har brug for det.

Har du spørgsmål til Vettigo?